dimecres, 2 d’abril del 2014

ENRIC GRANGEL DEIXA DE SER EL PORTAVEU DEL GRUP MUNICIPAL
.
JORDI SOLÉ ES EL NOU PORTAVEU

Enric Grangel, a petició pròpia, deixa el càrrec de portaveu del Grup Municipal del PSC i serà substituït per en Jordi Solé, actual candidat a l’Alcaldia de Torredembarra.

Enric Grangel va donar compte a la Comissió Executiva (CE) de la seva intenció de deixar el càrrec en la darrera reunió, al·legant donar pas al nou Candidat per “ ser el més normal en aquestes ocasions”. Malgrat que la CE no tenia intenció de realitzar aquesta substitució i vist els arguments d’Enric Grangel es va acceptar la seva opció.

La CE del PSC de Torredembarra vol transmetre a la població el seu suport a la tasca realitzada com a Portaveu i vol felicitar a l’Enric Grangel pel “seu bon treball i esforç en transmetre a la ciutadania en general les posicions del partit en temes que afecten a Torredembarra. Volem lloar la seva coherència i tot el que ha fet i, esperem, farà pel nostre poble i pel partit”..
Tanmateix volem donar el nostre suport a Jordi Solé “estem segurs que continuarà el treball de l’Enric Grangel tan bé com ho va fer ell durant els darrers anys” ha declarat Valeriano Pino, Secretari d’Organització del PSC.

Per Jordi Solé “Serà difícil fer-ho millor que l’Enric, i naturalment estic segur que podré comptar amb ell per tirar endavant un projecte que ens uneix a tots els socialistes torrencs. Lamento molt la seva decisió”.