dijous, 24 d’abril del 2014

SENSE ACORD TANCAMENT ESCOLA MIRADES

Els regidors del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Torredembarra s’han reunit aquest matí amb la directora dels serveis territorials d’ensenyament de la Generalitat a Tarragona, amb la inspectora d’educació del municipi, la regidora d’ensenyament i l’alcalde de Torredembarra.

El portaveu socialista, Jordi Solé, ha explicat que durant la reunió cada part ha exposat la seva posició en relació al tancament previst de l’escola Mirades de Torredembarra tot i què, malgrat el to cordial de la reunió, no s’ha arribat a cap acord entre les dues parts.
Segons Jordi Solé la directora dels serveis territorials ha defensat el tancament de l’escola adduint, per exemple, que la mateixa direcció del centre havia sol·licitat la redistribució dels alumnes a les altres escoles del municipi.    
Per la seva banda, el PSC ha reiterat el seu “profund i total desacord amb el tancament. Al mateix temps, hem demanat a la Generalitat la revisió d’aquesta decisió i que es constitueixi una comissió formada pels representants d’ensenyament, directors dels centres del municipi, AMPAs i Ajuntament per tal de estudiar una alternativa a una imposició unilateral que se’ns descriu com a “irreversible”, tot i què està generant un gran rebuig entre la comunitat educativa.”
El grup municipal socialista s’ha compromès a continuar treballant per arribar a un punt d’acord en defensa dels interessos dels torrencs i torrenques que permeti mantenir oberta a una escola que per al PSC és necessària.

Jordi Solé ha conclòs dient que “la reunió ha estat profitosa, perquè ha permès posar en comú els arguments en un sentit i l’altre, però crec que la Generalitat encara no ha entès la gran alarma i rebuig social que la seva decisió ha provocat entre la ciutadania torrenca. Nosaltres creiem que en cap cas s’ha de procedir al tancament d’una escola a Torredembarra i menys quan estem segurs que a Torredembarra li cal i li caldrà una quarta escola. Per la nostra part, mantenim la ma estesa en la recerca d’un acord”, ha conclòs el portaveu socialista.