dimecres, 5 de març del 2014

Comunicat estació

Comunicat de premsa
El PSC de Torredembarra referent a la pròxima manifestació demanant una nova estació del proper dia 8  vol donar a conèixer a la població el següent:
El PSC en cap moment ha format part de la convocatòria, però volem deixar clar la nostra participació a la manifestació ja que creiem justa la reivindicació tal i com vam demanar a la nostre moció aprovada per unanimitat en el Ple Municipal del passat mes de gener.
Demanem al Govern que d'acord amb el que diu la mencionada moció, possi en marxa immediatament la Comissió de Treball i Seguiment sobre les gestions realitzades i a realitzar davant d'ADIF i dongui tota la documentació d'allò que s'hagi fet fins el moment i les respostes rebudes.
Fem una crida a tota la militancia, simpatitzants de Torredembarra, Creixell, Altafulla, La Pobla de Montornès, Salomó, La Riera i altres poblacions a participar activament a la manifestació i per tant els convoquem el dissabte dia 8 a les 11:30 h. del mati a la seu del.partit C/Major, 13 de Torredembarra.
Animem a la Població de Torredembarra que, malgrat les dubtes generades per la convocatòria unilateral del Govern, faci seva una reivindicació d'una estació digne com ens mereixem tots.
Comissió Executiva Local
Torredembarra