dijous, 7 de febrer del 2013

COMUNICAT DE LA COMISSIÓ EXECUTIVA



 

 

 

 

Demanem una taula de debat amb la finalitat de donar alternatives conjuntes a la situació actual

Per al PSC el Sr. Massagué, ha perdut ja tot el seu crèdit

Demanem al Sr. Alcalde serenitat i que per un cop el seu comportament sigui digne de l’Alcalde de Torredembarra


Torredembarra 6 de febrer 2013

El PSC de Torredembarra vol fer arribar a la població de Torredembarra el seu rebuig i preocupació pels moments que estem vivint a la política municipal, amb uns moments de gran incertesa política en el nostre municipi i davant la paralització pràcticament total del Govern Local (CIU-PP-GIT), cada dia més enrocat en posicions intransigents i de menyspreu a tot el que suposa crítica i/o oferiments de diàleg.

Volem també mostrar la nostra repulsa a les declaracions del Sr. Daniel Massagué al programa emès per Ona la Torre anomenat “La Casa de la Vila” on el Sr. Alcalde ha convertit en el programa en un monòleg per no explicar res de la seva gestió i insultar i difamar a Regidors amb acusacions que no s’ajusten a la realitat i que nomes pretenen posar un tel de dubtes cap a persones que treballen amb la honestedat i complint amb el mandat que el poble els hi va donar amb els seus vots (cosa que sembla haver oblidat).
Demanem al Sr. Alcalde serenitat i que per un cop el seu comportament sigui digne de l’Alcalde de Torredembarra i pensi que ell ha de representar a tot un poble i no tant sols a ell mateix i als Regidors que el segueixen (cada cop menys). Volem denunciar el seu tarannà antidemocràtic  negant-se a dialogar, censurant a entitats que no li son del seu grat,a no respondre mai a les preguntes fetes, incomplint plaços i buidant de contingut els Plens, convertint el seu mandat en una dictadura a on només la seva paraula és la que val, ignorant el clamor popular que demana transparència i igualtat de tracte per tothom, així com el compliment de promeses fetes en el seu programa electoral, i a retirar les despeses exagerades i innecessàries com ara els locals, pàrking, assessors etc, per dedicar-les a polítiques socials i a pal·liar l’efecte de l’atur a la nostra població, sempre sota la complaença de la Junta local de CIU, muda davant de les irregularitats denunciades, sense demanar explicacions al seu Grup Municipal i sense informar a la ciutadania.

Recordem al Sr. Alcalde que tots i cadascun dels Regidors han estat escollits per la ciutadania, i que la obligació de tots i cadascun és protegir els interessos de la població i treballar per millorar i avançar cap una ciutat amable i forta en comerç, moviments culturals, esportius etc, i no treballar només per aquells que el lloen i el raspallen. La ciutadania ens paga a tots (i a ell molt bé segons hem vist darrerament) i tots tenim els mateixos drets per governar i fiscalitzar.
 
Sabem que al Sr. Alcalde, al seu grup (CIU) i al seu principal soci de Govern (PP), s’han oblidat de Governar per prioritzar a desacreditar a l’oposició i als que no pensen com ells. 

El Sr. Massagué, ha perdut ja tot el seu crèdit. La població vol i necessita que ens posem a treballar, que deixem les lluites fratricides entre els membres del mateix Govern i amb estaments de l’Ajuntament que son els representants de les lleis i el compliment de la mateixes.

El PSC fa una crida a partits polítics, societat civil, moviments socials, culturals, esportius, comerciants, industrials, estudiants per tal de establir una taula de debat amb la finalitat de posar alternatives conjuntes a la situació actual i establir una base de treball per confeccionar un Pla de Treball amb mires al futur. Creiem que només amb el diàleg, el consens i l’acord podrem sortir d’aquesta situació que ens ha portat el Sr. Massagué i els seus acompanyants (CIU-PP i GIT).

El PSC es compromet a treballar per aquesta fita i treballarem per iniciar un procés d’informació pública juntament amb aquells partits que així ho vulguin pel bé de Torredembarra i els seus habitants.


Comissió Executiva PSC
Agrupació Local de Torredembarra