divendres, 21 de setembre del 2012

COMUNICAT DE L'AGRUPACIÓ D'ERC I PSC



COMUNICAT DEL GRUPS MUNICIPALS DE L’AGRUPACIÓ D’ERC I DEL PSC DE L’AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA




Sr. Alcalde, s’ha acabat. Fins aquí hem arribat!

No cal que li recordem que som càrrecs electes i que representem als nostres votants del nostre municipi. Els nostres votants i els seus, els de tot el govern, estan en les mateixes condicions: La manca d’informació, transparència, comunicació, la manca d’atenció que mostra a la majoria de vilatans, i la mala administració dels diners municipals.

Després de tres anys del seu anterior mandat, que ja va ser una manca de respecte i d’informació constant vers els regidors antecessors nostres, ara segueix pel mateix camí.

En aquesta mateixa sala, el dia d’investidura d’aquest govern, tot van ser promeses d’obertura, de comunicació, d’informació i de debat.
Ens va nombrar un portaveu per quedar bé, i resulta que ni ell mateix està informat de res del que passa dins del propi govern. Volem dir: seu i de dos o tres més.

Fa dos Plens que va comprometre’s a reunir-se amb els grups polítics periòdicament: En set mesos, una sola vegada.

El que tenim clar és que vostè és com és i res el canviarà. De democràtic no en té res. La democràcia no s’ensenya, s’hi neix. Vostè va néixer dictador i seguirà insultant a la democràcia com fins ara.

No cal que porti per escut un partit, no cal que porti careta, no cal que es disfressi de corder, perquè se li veuen les potes de llop.
Cada u és com és i els altres li poden aguantar tot, o no.
Nosaltres no en tenim cap obligació.

Nosaltres diem prou i vostè vagi fent el que vulgui com ara.
La historia posa a tot hom al seu lloc, merescut o no. I el poble, quedarà com 30 anys enrere.
Per culpa de la seva manca de visió i ma dreta i cordura política.
I per portar les butxaques foradades, les polítiques d’amics, els favors i els tapa boques.
Vostè és poc valent i la seva covardia li costa molts diners al poble de Torredembarra.
Assessor i serveis jurídics al seu costat no pateixen la crisi. Els de la seva corda, volem dir.
Com pot explicar al poble que un sol informe jurídic costi al poble 21.200€?
I els lloguers, els pot explicar? Enriquint a entitats bancàries i a subordinats seus.

Estem cansats de repetir demanant el mateix: informació i diàleg, mentre vostè en fa de cada Ple un passeig militar.
S’han acabat les entrades “sota pàlio” i els passejos triomfals per Ona La Torre. La seva ràdio, però pagada amb els diners de tots.

El mateix poc respecte  vers l’oposició, l’ha tingut amb els seus socis de govern, posant-los, en entredit, i fent-los caure en presumptes  il·legalitats, tant en les Juntes de Govern Local, com al Ple.


No ha anat sol al marge de la llei, sinó que ha buscat la companyia de la desinformació, la poca experiència i la poca valentia. Tot molt ben maquillat i estudiat  perquè els seus socis tinguessin fe cega amb vostè, amb les excuses que hagi fet falta només per poder seguir al mateix vaixell.

Però, desgraciadament, no és el vaixell que anava a Ìtaca, no. Les restes que naveguen, van directes a les roques arrastrades per corrents poc favorables. Temps era temps i el temps tot ho destapa.

Els regidors/es novells, han tingut tant mal començament, que no han conegut ni saben que és el debat ni l’intercanvi ni exposició d’opinions ni d’idees per arribar al resultat final que s’anomena política. Una ciència tant inexacta que esdevé quan tothom pot expressar-se lliurament per construir i treballar en aquest cas pel nostre poble.

Gràcies a les seves formes de governar, han viscut la part més desagradable de la política.
Una veritable llàstima i un estroncament de moltes il·lusions i ganes de treballar pel poble. Esperem que algun dia ho puguin experimentar per tornar a fer guanyar la confiança i la credibilitat política als ciutadans.

Amb nosaltres de comparsa, prou!

Les herències, se les poleix vostè com varem haver de fer els altres. I un dia o altre ja parlarem de les seves, perquè se’n parlarà molt  temps.

Tot ho fa de pressa, tard i sense cap participació ni proposta nostra.
Per tant, com que té majoria, s’ho pot fer i desfer com ha fet fins ara.

No volem estar involucrats en assumptes i afers poc clars entramats per vostè mateix. Se’ls resol amb els seus assessors que per axó els paga.


Nosaltres, ja hem acabat per avui. Sortosament, no serà alcalde tota la vida. I ja és hora de que el poble sàpiga el tipus de persona que ens representa i les armes que gasta la màxima autoritat de Torredembarra.

Hem vingut al Ple perquè som conscients de la nostra responsabilitat i l’abandonem, conscients de la seva satisfacció, perquè demà tingui arguments més seriosos per fer el monòleg a Ona La Torre i les noticies a la premsa.
Al menys no se'n riurà de l’oposició ni del poble.

Pel bé de Torredembarra i pel bé del seu propi partit, Sr. Masagué dimiteixi.





Torredembarra, 20 de setembre de 2012

1 comentari:

Anònim ha dit...

Este tipo de protesta debe ser también publicada en TODOS los medios informativos disponibles para que llegue a la mayoría de la ciudadanía.
Deberían incluir una amplia información sobre los dineros mal invertidos.