diumenge, 17 de juny del 2012

COMUNICAT DE PREMSA DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE TORREDEMBARRA
El PSC de Torredembarra denuncia menyspreu a la ciutadania amagant-li informació plural en els medis de comunicació local. Considera que el Regidor del PP practica la censura

Torredembarra a 17 de juny de 2012

La Comissió Executiva del PSC de Torredembarra valora positivament la Jornada Comarcal del Tarragonès realitzada el dissabte passat a la nostra població. Els socialistes torrencs agraeixen que s’hagi escollit Torredembarra per cel.lebrat la Constitució de la Coordinadora Comarcal del Tarragonès i la presència a l’acte d’Alcaldes, Regidors,  Primers Secretaris de tota la Comarca, Diputats i Parlamentaris i membres de la Comissió Executiva Nacional. Per nosaltres el impuls donat a la nostra ciutat i a la nostra comarca amb els acords presos, ha estat summament important, certificant el nostre arrelament al territori i l’apropament amb la ciutadania i la preocupació per donar alternatives polítiques als problemes que patim en el conjunt del Tarragonès. La presència de més de cent (100) persones al l’acte i el debat endegat en el transcurs de la diada,  servirà per impulsar polítiques de progrés  que garanteixin solucions efectives i d’esquerra a temes que ens afecten a tots en conjunt i en les poblacions en concret.

Per altra banda demanem públicament explicacions al Regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Torredembarra del perquè l’Emissora Municipal va ignorar un acte de tant alt significant per la nostra vila,  no realitzant la cobertura (que si va dur a terme TAC-12) d’uns dels actes polítics més importants  dels últims anys. La presencia de  Parlamentaris i membres del Congrés de Diputats, ha estat ignorada per una emissora que paguem entre tots i que ha menyspreat al conjunt de la ciutadania negant-li el dret  a la informació. La política Informativa portada  pel Regidor del PP, Sr. José Oviedo, s’allunya cada cop més del tarannà obert i  democràtic dels ciutadans de Torredembarra, a la vegada que fa un menyspreu  a centenars de ciutadans que han optat per alternatives allunyades del seu ideari polític. La censura en que és veu avocada la nostra Emissora Municipal, restringint programes crítics amb la gestió del Govern, és una mostra més del desdeny continuat i reiterat cap a la primera força de l’oposició i a la resta de partits.

Volem per tant fer arribar a la població de Torredembarra en concret i a la resta de Municipis de la Comarca, la decisió de Comissió Executiva del PSC a Torredembarra de no fer més declaracions , ni participar en programes d’Ona La Torre fins que no sigui regulada i acceptada per part de la Regidoria de Comunicació la realització d’espais destinats a tota la oposició municipal, i realitzi, amb un urgència, un canvi en la política informativa de, repetim, una Emissora que paguem tots i que ha d’estar al servei de la veritable pluralitat i llibertat d’expressió.