dissabte, 5 de maig del 2012

COMUNICAT DE LA COMISSIÓ EXECUTIVA LOCAL DEL PSC




Torredembarra 5 de maig de 2012

La Comissió Executiva de l’Agrupació Local del PSC vol donar a conèixer a la  població de Torredembarra el seu total i enèrgic rebuig a les formes i el fons utilitzat pel Govern Municipal (CiU, PP i GiT) per aprovar unes modificacions en les “tarifes” de l’aigua en el proppassat Ple del dia 30 d’abril.

Punts aquests que ja van ser retirats pel mateix Govern davant l’informe realitzat pel Secretari Municipal advertint de la possible il·legalitat. Per el PSC les modificacions dutes a terme pel Govern Municipal, amaguen una privatització del servei, deixant en mans de la Companyia tota la gestió de recaptació., altes, baixes i talls del subministra.

Volem deixar clar a la ciutadania que el Grup Municipal del PSC mai a votat en contra dels interessos de la població i que per tant NO va votar en contra de la reducció del 40 % en el preu final , descompte aquest que en realitat és inexistent ja que aquells veïns empadronats no tindran cap reducció amb les seves factures i per contrari aquells que tenen la seva segona residencia patiran un incrermernt del 40% en el preu final de la seva facturació per l’aigua. Estem també en contra de l’augment del consum mínim, que a passat de 12 m3 a 20 m3 mensuals.

El PSC de Torredembarra demana sigui “aturat” l’acord que van prendre en el Ple els partits del Govern i demana amb URGÉNCIA una reunió de partits polítics presents en el Consistori, per tal de redreçar la situació de inseguretat jurídica i la manca d’informació que patim els grups de l’oposició que representem el 49% de la ciutadania. En cas contrari el PSC es compromet davant la ciutadania a revisar tots aquells acords de modificació de la sentencia judicial d’adjudicació de l’aigua que està portant a terme el Govern de forma interessada i obscurantista, un cop tinguem la confiança de la majoria de la població, reservant-se el dret a acudir a les instàncies pertinents si així fos necessari.

Tanmateix volem denunciar la manca democràtica demostrada pel Govern (CiU, PP i GiT) amb el Sr. Masagué al front, ja que en el any transcorregut des de l’inici del nou mandat, ha estat incapaç d’arribar a cap acord amb l’oposició, malgrat els oferiments realitzats des del PSC per tal de realitzar un consens en aquells temes que repercuteixen a la totalitat de la ciutadania, portant a terme una política d’imposició que ofega i menysprea els drets a opcions polítiques que representen quasi el 50% de la població. 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Graciassssssssss

Anònim ha dit...

Un comunicat seriòs, coherent. Felicitar a la nova executiva. Massegué dimissió !!!

NOUS VENTS ha dit...

GRÀCIES A TOTS DOS, seguirem treballant per Torredembarra tant si és vol com si no