divendres, 18 de novembre de 2011

Plenari municipal 17 de novembre: Suspès?El Partit dels Socialistes de Catalunya vol expressar que no se sent responsable de la suspensió del plenari. La nostre intervenció es va produir en un marc de demanda de participació i informació i d’oferiment de treball i de possibilitats d’enteniment.

Una dissortada i llarga llista de conceptes buits, de negacions sense cap fonament, d’al·lusions i retrets, que tot i expressar que no volien ser-ho, no es podien entendre de cap altre manera van provocar que es perdés la paciència de regidors de ple dret al plenari que pateixen constantment la dilatació i manca de rumb de l’aliança majoritària, ara per ara, en el plenari.

Celebrar els plenaris cada dos mesos en un poble que tindria que estar en permanent moviment d’idees i programes per sortir de la crisi que estem patint, és quasi un insult a la responsabilitat i voluntat de servei dels diferents regidors sense delegació de competències.

Excloure a aquestos d’una comissió tan important com la de valorar una empresa pública municipal no es pot tapar amb una altre per treballar el reglament d’organització municipal deixant entreveure que no es canviarà quasi be rés substancial.

Presidir és un acte de dignitat, no es pot provocar i alhora ofendre’s. Ens fa perdre molt de temps, i l’hem d’utilitzar per treballar plegats i fixant objectius.

Treballar sols el dia a dia és com palejar carbó en un vaixell a vapor que sols dòna voltes sobre ell mateix.