divendres, 4 de novembre de 2011

Demà dissabte... Míting a Tarragona

Dissabte 5 a les 12:00h a l’Espai Firal del Palau de Congressos de TarragonaMíting de campanya de la Federació del Camp de Tarragona


amb
Carme Chacón

(Sortirem a les tres quarts d'onze, 11.45 hores. Aparcament Mañé i Flaquer
- Important : confirmar les places a reservar)

I recorda...
Dimarts 8 i 15 nov. 11 hores.
“Mercadet” Aparcament Mañé i Flaquer.

Activitat clàssica en les nostres campanyes, repartirem tríptics, material de campanya i escoltarem als veïns i veïnes de Torredembarra.

Dissabte 12 nov. de 18 a 21 hores (aprox.)
Plaça de la Font. “Haima” socialista.

Comptarem amb la presència de Francesc Vallès, cap de llista del Partits dels Socialistes de Catalunya per Tarragona.
Un muntatge audiovisual oferirà als vilatans la projecció de vídeos, música de campanya, missatges, etc. Hi haurà repartiment de globus, tríptics, caramels... Estem estudiant la possibilitat de fer un berenar popular....Divendres 18 nov. 21 hores.
Sopar - Col·loqui fi de campanya. Lloc a determinar.

Ens reunirem en un local acollidor per tenir una xerrada mentre fem un berenar-sopar. Serà un acte per a militants i simpatitzants, encara que farem cartells per fer difusió i convidar a amics, coneguts i gent propera al moviment progressista.
Treballem perquè un cop confeccionat el calendari general de la campanya a nivell de Camp de Tarragona, puguem comptar amb companys que formin part de les llistes i de la representació política territorial a les diferents cambres i institucions. De moment ja tenim confirmat en rancesc Vallès....

Grup de treball eleccions general 20-N