dissabte, 4 de maig de 2013

PSC mai ha tingut cap reunió, ni oficial ni extraoficial amb membres de la direcció de CDC de TorredembarraTorredembarra a 3 de maig de 2013 

El PSC de Torredembarra davant de les darreres informacions aparegudes a diferents medis de comunicació vol puntualitzar el següent:

·         El PSC mai ha tingut cap reunió, ni oficial ni extraoficial amb membres de la direcció de CDC de Torredembarra per tal d’iniciar un procés que desemboqués en una moció de censura contra l’actual Alcalde. De la mateixa manera que mai ha tingut contactes amb l’actual President de CDC (Sr. Jordi Guasch) relacionat amb el punt citat. Per la seva part el Primer Secretari de l’Agrupació Local del PSC ha declarat “el passat mes de desembre o gener la CE del partit va sol-licitar per escrit una reunió oficial amb la direcció de CDC de la que mai hem  rebut resposta”. Per Jordi Solé “tot s’emmarca amb la lluita interna entre la direcció de CDC i l’actual Alcalde, i per l’interès existent per part d’aquest de dividir i crear malestar dins la política local, intentant avortar possibles converses per adreçar la política municipal”.

El PSC vol deixar ben clar que el suposat intent d’apropament citat per l’Alcalde com un dels motius per obrir un procés d’expedient disciplinari, esta mancat de tota base, i que maniobres com les que ens ocupen ja han estat utilitzades per l’Alcalde fins i tot entre els partits de l’oposició, i venen motives per el descontent existent entre membres del seu propi grup Municipal per la se va gestió.

Volem denunciar la manipulació portada a terme per el Sr. Daniel Massagué, pel que considerem una lluita per controlar la direcció del seu partit, i tenir així les mans lliures per continuar practicant la política de negació cap els més elementals drets democràtics que ens corresponen a tots els Regidors.

Per Jordi Solé “ la nostra tasca de fiscalització i denuncia no s’aturarà per moltes estratègies i pals a la roda que, desesperadament, intenta l’Alcalde per dividir i enfrontar als representats de l’alternativa a l’actual Govern”

Tanmateix Jordi Solé ha declarat “ que la legitimitat del Govern format per CiU – PP i GiT no s’ha qüestionat en cap moment, reclamen, això sí, un Govern que respecti a l’oposició retornant la paraula als Plens i i siguin complides  les lleis que permeten un treball eficaç i favorable als ciutadans torrencs”.

Comissió Executiva del PSC a Torredembarra