dijous, 29 d’abril del 2010

EL PSC DE TORREDEMBARRA EXIGEIX A L'ALCALDE MASAGUÉ QUE RECTIFIQUI...


EL PSC DE TORREDEMBARRA EXIGEIX A L’ALCALDE MASAGUÉ QUE RECTIFIQUI LES DECLARACIONS EN LES QUÈ ACUSAVA ALS SOCIALISTES DE “NO SENTIR ELS COLORS DEL POBLE”

Susanna Navarro: “El senyor Masagué ha comès una greu irresponsabilitat que exigeix una rectificació pública immediata. És intolerable que en ple segle XXI l’alcalde vulgui dividir als torrencs en dues categories, en funció d’on han nascut”

El PSC de Torredembarra ha exigit avui a l’alcalde Daniel Masagué que rectifiqui públicament d’unes declaracions seves a la radio municipal en les què titllava als representants socialistes com a “gent que no és del poble... no senten els colors... això ho fa algú que crec que és de Salamanca i que s’ho mira des de lluny” (textual).

Segons la primera secretaria de l’agrupació socialista de Torredembarra, Susanna Navarro, “l’alcalde ha comès una greu irresponsabilitat que exigeix una rectificació immediata. No pot ser que en ple segle XXI l’alcalde de Torredembarra es dediqui a dividir als torrencs en dues categories, en funció de si han nascut o no al poble.”

“Potser això respon a la mentalitat etnicista del senyor Masagué però els socialistes creiem que tots els ciutadans de Torredembarra, hagin nascut a la nostra vila o hagin trobat a La Torre el poble on viure i veure créixer als seus fills, mereixen el mateix respecte i la mateixa consideració. A nosaltres mai se’ns acudiria recórrer a on han nascut els regidors de CiU per desqualificar-los. Mai!”

Així mateix, els socialistes torrencs emplacen a l’alcalde a prendre consciència de què la moralitat es mesura segons uns altres paràmetres. “Per exemple, les regles morals, no escrites però que formen part del consens ètic col·lectiu, diuen que per ser alcalde s’ha de guanyar la confiança dels ciutadans expressada a les urnes, no mitjançant votacions al plenari en les què es resulta elegit amb el vot de regidors trànsfugues que perverteixen la voluntat popular”, ha resumit la primera secretària de l’agrupació socialista torrenca.