dissabte, 19 de gener del 2013

COMUNICAT: EL GOVERN S'ALLUNYA DEFINITIVAMENT DE LA CIUTADANIA



NOTA DE PREMSA



“EL PSC DIU QUE EL GOVERN DE TORREDEMBARRA S’ ALLUNYAT DEFINITIVAMENT DELS INTERESSOS DELS CIUTADANTS TORRENCS “

El PSC proposa portar a Fiscalia al Govern pel Ple Extraordinari del passat dia 17



Torredembarra a 19 de gener 2013

El PSC de Torredembarra vol donar a conèixer la seva total decepció i mostrar la seva repulsa a les formes antidemocràtiques mostrades per l’equip de Govern en els dos Plens (Extraordinari i Ordinari) cel.lebrats el passat dijous. 

El Sr. Alcalde no va donar resposta a cap dels interrogants plantejats per l’oposició en el tema de  polítiques de lloguer implantades pel Govern des de l’any 2011,  on es porten gastats més de 280.000 €  ( es a dir al voltant dels 50.000.000 de Ptes.) en dos locals,un d’ells inaugurat pocs dies abans de les eleccions municipals, i que, tot hi haver estat aprovats en caràcter d’urgència el març de 2011, encara resten tancats, agreujant-se en local situat al barri de Clarà ja que aquest està fora del Pla d’Usos marcats pel propi Ajuntament. 

Més a més denunciem la manca d’explicació mostrant un profund despreci a la transparència i als drets de  la ciutadania, classificant els dos locals de “singulars” i haver-se llogat sense cap concurs per tal d’oferir igualtat d’oportunitats a la resta de ciutadans de Torredembarra. Volem anunciar que conjuntament amb ERC, i aquells partits que vulgui afegir-se, el PSC ja va presentar la corresponent denuncia a Fiscalia i s’està valorant portar a la mateixa instancia el Ple Extraordinari del dia 17, ja que no només no és van aprovar la nul·litat dels contractes sinó que l’equip de Govern, advertit d’il·legalitat,  va votar en contra de les mocions presentades dirigides a racionalitzar una despesa exagerada que no permet i paralitza altres necessitats més crucials per la població.

Tanmateix volem posar en coneixement de tot el poble que l’Alcaldia ha tornat a deixar sense resposta a les despeses que comporten els Assessors externs que suposen al voltant de 300.000 € l’any ( més de 50.000.000 de Ptes.  l’any), reiterant la seva política antidemocràtica, absolutista i obscurantistes que ja va fent gala el Sr. Massagué en els seus més de quatre anys de mandat, , obviant les advertències del Secretari Municipal però jugant amb la llei segons els seus interessos convinguin, pagant factures de 18.000 € mensuals a una sola de les Assessories.

Per altre banda el PSC de Torredembarra lamenta profundament que CIU hagi votat en contra (per segon cop consecutiu)de la Moció presentada per ERC i PSC i recolzada per l’ABG, referent a denunciar  l’Avantprojecte de Llei del Sr. Wert i declarar-la persona non-grata al municipi pels seus atacs a Catalunya i a l’Escola Publica Catalana. El vot contrari a aquesta Moció per part de CIU és un nova prova que el Sr. Massagué prioritza el pacte de Govern amb el PP a denunciar els atacs per part de la dreta espanyolista i mantenir així un Govern que s’ha distanciat definitivament de la ciutadania de Torredembarra.
                                                   IMATGE DE LA SALA DE PLENS EL DIJOUS PER LA TARDA/NIT

Finalment mostrar el nostre suport total i incondicional, com no pot ser d’altra forma i com hem fet fins ara, a la Plataforma del Radar de Torredembarra i a les seves reivindicacions, que posen de nou a la llum la incapacitat d’un Govern a resoldre problemes que ell mateix a creat.

Partit dels Socialistes de Catalunya
Torredembarra