dissabte, 8 de setembre del 2012

COMUNICAT DE LA CE DE TORREDEMBARRA




EL PSC PARTICIPARÀ A L’OFRENA DE L’11 DE SETEMBRE PERÒ NO RECOLZARÀ ELS ACTES OFICIALS
                                   

Torredembarra a 8 de setembre 2012

Davant les decisions unilaterals de l’Equip de Govern format per CIU PP i GIT amb el Sr. Daniel Masagué  al capdavant, la COMISSIÓ EXECUTIVA DEL PSC vol donar a conèixer a la ciutadania de Torredembarra el següent:

-          Mostrar el seu profund malestar pels reiterats menyspreus a Regidors electes dels Grups de l’Oposició i, per extensió, al conjunt dels habitants de Torredembarra  excloent qualsevol tipus de diàleg i consens amb temes crucials per tot el poble.

-          Denunciar els canvis efectuats per el Govern en els actes programats per la cel.lebració de la Diada Nacional de Catalunya, sense cap mena de consulta amb els Grups de l’Oposició, tenint aquests coneixement dels mencionats canvis mitjançant la premsa local i/o altres medis o xarxes socials. Tanmateix, l’any passat, l’Alcalde Daniel Masagué va comprometre’s  davant de diferents Regidors a arribar a un consens en el text de la proclama institucional de la Diada, compromís que ha estat, de nou, incomplert.

-          Volem donar a conèixer a la població torrenca que el PSC participarà a l’ofrena floral programada, i ho farà sense la participació del Grup Municipal de forma oficial com a mostra de la nostra total disconformitat pel procediment seguit per el Govern i la desconsideració cap els Grups Municipals en aquest acte i amb molts altres.

-          La Comissió Executiva del PSC de Torredembarra vol  fer arribar a  tota la ciutadania el nostre compromís amb l’Autogovern de Catalunya i deixa a tots els seus militants llibertat absoluta a l’hora de participar a les diferents manifestacions programades durant la Diada Nacional.

-          Finalment volem reiterar, un cop més, la nostra denuncia pública a la política d’ocultisme, clientelisme i favors portades pel Govern CIU PP i GIT i l’ incompliment de tots els compromisos adquirits pel Sr. Alcalde per tal d’arribar a consensos amples amb l’oposició.


Comissió Executiva
Agrupació de Torredembarra