dijous, 23 de febrer del 2012

COMUNICAT DE PREMSA


Davant les declaracions realitzades per l’Alcalde de Torredembarra Sr. Daniel Masagué, el Grup Municipal Socialista volem donar a conèixer el següent.

1) Fer costat a la Plataforma d’Afectats pel Radar i recolzar totes les accions que aquest col·lectiu porti a terme per tal de solucionar un conflicte generat pel propi Govern Municipal pel seu afany recaptador.
2) Exigim al Govern Municipal que faci públics el número d’afectats i quina quantia suposa, ja que desprès de sis mesos encara no han estat facilitats.
3) Demanem un solució immediata al conflicte amb els termes i condicions proposats per la PAR (Plataforma d’Afectats pel Radar)
4) No acceptem que la condonació de les denuncies quedin emmarcades entre els dies 18 de juliol i 16 d’octubre de 2011, quan la mala senyalització (reconeguda pel mateix Govern Municipal) ja existia amb anterioritat.
5) Donada la envergadura del conflicte i el gran numero de persones afectades (existeixen més de quatre mil denuncies), no tant sols de Torredembarra sinó veïns de les rodalies, demanem responsabilitats polítiques immediates.