divendres, 14 de maig del 2010

El alcaldes del PSC es citen aquest dissabte a Montblanc



La jornada pretén impulsar la creació d'un centre d'energies alternatives al Camp de Tarragona amb col·laboració del sector públic i privat

Tots els alcaldes i caps de llista del PSC al Camp de Tarragona estan cridats aquest dissabte a Montblanc per a "debatre i posar en comú las diferents iniciatives dutes a terme als municipis per fer front a la crisis" i apostar per la creació "d'un centre pioner sobre energies alternatives com la biomassa, aerogeneradors o central de cogeneració" al territori amb la vinculació "del sector públic i privat". El secretari de Política Municipal de la federació socialista, Josep Guasch, considera la iniciativa com un bon punt de partida per a farcir "les possibilitats de les noves economies alternatives com les lligada a l'energia".

Després de Falset i El Vendrell, els socialistes han escollit Montblanc com a seu de la jornada perquè "aquesta mena de reunions també serveixen per prendre el pols dels municipis on ens reunim. I en aquest sentit Montblanc té en cartera les obres de l'autovia així com el nou centre logístic que està començant a prendre forma", afirma Guasch.

El dirigent socialista afegeix que "el document final no consistirà en la lectura d'un manifest prefabricat, sinó que sobre un mínim guió es donarà peu a debats oberts amb aportacions de tothom. Serà al final de la jornada quan perfilarem el document de base".