dimecres, 22 de maig del 2013

ACTE PÚBLIC UNITARI



ACTE PÚBLIC UNITARI
Dijous 23 de maig a les 20h
ALTERNATIVES AL DESGOVERN

SALA CAL MAIAM

INTERVINDRAN:

LLUÍS SUÑÉ (ABG)
-         Democràcia i participació
EDUARD ROVIRA (ERC)
-         Contractes  de servei
-         Productivitats i Gratificacions Municipals
ENRIC GRANGEL (PSC)
-         Teatre Auditori Municipal: què fer ?

SI VOLS TENIR INFORMACIÓ MUNICIPAL
NO HI POTS FALTAR
T’HI ESPEREM

divendres, 17 de maig del 2013

EL PSC DEMANA LA DIMISSIÓ DE L’ALCALDE DANIEL MASSAGUÉ

 
 
 
 
 

 


 
 
El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Torredembarra ha demanat avui la dimissió de l’alcalde Daniel Massagué, “per la permanent i continua actitud de menyspreu als regidors de l’oposició de la que ha fet gala, negant l’ús de paraula i d’expressió a la que tenim dret. Ahir al vespre vam viure el darrer episodi lamentable d’aquest menysteniment als representants de la ciutadania el que va provocar que tots els grups de l’oposició abandonéssim el ple municipal deixant a CiU, PP i GiT sols amb la seva prepotència”, segons denuncia Jordi Solé, regidor del PSC i primer secretari de l’agrupació socialista de Torredembarra.

“A més, aquesta intransigència està acompanyada per una incoherència ideològica de manual ja que l’alcalde de CiU per un costat impulsa un procés independentista i de l’altre se sotmet a les imposicions del grup municipal del PP.”
El grup municipal socialista també denuncia el mal ús dels recursos públics municipals ja que se sostenen una despeses innecessàries (lloguer de locals dels que no se’n fa ús, assessors, etc.) que suposen una despesa econòmica d’uns 500.000 euros anuals. Uns recursos que des del grup socialista s’exigeix que “siguin destinats a la creació de nous llocs de treball i a ajudar a les famílies torrenques que pitjor ho estan passant per culpa de la crisi econòmica, tal i com ja es fa en els Ajuntaments governats pels socialistes.”
Per tot plegat, el grup del PSC demana la dimissió de l’alcalde Massagué ja que “tan sols ha aconseguit tensionar la vida política municipal negant la paraula i amb decisions arbitràries que l’han fet perdre la confiança de cada cop més torrencs i torrenques. És l’hora de donar pas a altres persones capaces d’oferir espais de trobada i de consens per fer front entre tots a la dramàtica situació social provocada per la crisi i pel fracàs de les polítiques de retallades impulsades pels Governs de CiU i PP”, ha conclòs el portaveu socialista.

dissabte, 4 de maig del 2013

PSC mai ha tingut cap reunió, ni oficial ni extraoficial amb membres de la direcció de CDC de Torredembarra



Torredembarra a 3 de maig de 2013 

El PSC de Torredembarra davant de les darreres informacions aparegudes a diferents medis de comunicació vol puntualitzar el següent:

·         El PSC mai ha tingut cap reunió, ni oficial ni extraoficial amb membres de la direcció de CDC de Torredembarra per tal d’iniciar un procés que desemboqués en una moció de censura contra l’actual Alcalde. De la mateixa manera que mai ha tingut contactes amb l’actual President de CDC (Sr. Jordi Guasch) relacionat amb el punt citat. Per la seva part el Primer Secretari de l’Agrupació Local del PSC ha declarat “el passat mes de desembre o gener la CE del partit va sol-licitar per escrit una reunió oficial amb la direcció de CDC de la que mai hem  rebut resposta”. Per Jordi Solé “tot s’emmarca amb la lluita interna entre la direcció de CDC i l’actual Alcalde, i per l’interès existent per part d’aquest de dividir i crear malestar dins la política local, intentant avortar possibles converses per adreçar la política municipal”.

El PSC vol deixar ben clar que el suposat intent d’apropament citat per l’Alcalde com un dels motius per obrir un procés d’expedient disciplinari, esta mancat de tota base, i que maniobres com les que ens ocupen ja han estat utilitzades per l’Alcalde fins i tot entre els partits de l’oposició, i venen motives per el descontent existent entre membres del seu propi grup Municipal per la se va gestió.

Volem denunciar la manipulació portada a terme per el Sr. Daniel Massagué, pel que considerem una lluita per controlar la direcció del seu partit, i tenir així les mans lliures per continuar practicant la política de negació cap els més elementals drets democràtics que ens corresponen a tots els Regidors.

Per Jordi Solé “ la nostra tasca de fiscalització i denuncia no s’aturarà per moltes estratègies i pals a la roda que, desesperadament, intenta l’Alcalde per dividir i enfrontar als representats de l’alternativa a l’actual Govern”

Tanmateix Jordi Solé ha declarat “ que la legitimitat del Govern format per CiU – PP i GiT no s’ha qüestionat en cap moment, reclamen, això sí, un Govern que respecti a l’oposició retornant la paraula als Plens i i siguin complides  les lleis que permeten un treball eficaç i favorable als ciutadans torrencs”.

Comissió Executiva del PSC a Torredembarra