dimecres, 17 d’octubre del 2012

OLGA GONZÁLEZ A LES LLISTES DEL PARLAMENT



 

“OLGA GONZÁLEZ, REGIDORA DEL PSC A TORREDEMBARRA, A LES LLISTES DEL PARLAMENT ELECCIONS 25-N”


El passat diumenge dia 14, el Consell Nacional del PSC va aprovar les llistes dels candidats al Parlament de Catalunya que el partit presentarà per les diferents demarcacions electorals en les properes eleccions que es realitzaran el proper dia 25 de novembre.

 A la candidatura de la circumscripció de Tarragona, va ser escollida entre altres, la nostra companya de l’Agrupació de Torredembarra Olga González el que representa, per tota la família socialista de la nostra població, un orgull i ho entenem com a un reconeixement i recolzament, per part de la Direcció del partit, a la bona feina que fem tots i totes els militants socialistes de Torredembarra en aquests moments de tantes dificultats que estem vivint tant a nivell polític i social com a  econòmic. 
      
Tanmateix destacar la presència a la mateixa llista de la companya Mayte Huerta de l’Agrupació de Roda de Berà, fet que constata el reconeixement territorial del Baix Gaià a les llistes socialistes.

dijous, 4 d’octubre del 2012

#masaguédimissió





#masaguédimissió

dilluns, 1 d’octubre del 2012

INFORME DEL PRIMER SECRETARI GENERAL APROVAT A L’ASSEMBLEA DE L’AGRUPACIÓ






ASSEMBLEA DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA
28 DE SETEMBRE DE 2012-09-28

Companys i companyes.

Ara fa tot just 6 mesos que van començar una nova etapa en el sí de l’Agrupació Socialista. Com ja sabeu una nova Executiva va sortir escollida per tal d’iniciar un procés de renovació que fos capaç de recuperar, sumar i activar a l’Agrupació  per aconseguir implantar i arrelar al PSC en totes les capes de la societat civil de Torredembarra i a la vegada reorientar la nostra política cap una nova manera de fer i entendre el paper que hem de jugar tots els socialistes torrencs. Deia el dia 20 d’abril que nosaltres som catalanistes i torrencs i aquesta faceta l’hem intentat expandir per sentir-nos i a la vegada fer sentir a la població que som un partit proper que no oblida tots i cadascun dels problemes que tenim a la nostra població i que estem disposats a lluitar en pro d’unes polítiques més justes i equitatives. Vam dir també que hauríem de ser la referència dels qui volen un canvi i en particular a tots els que se senten d’esquerres, i la nostra política des de l’ajuntament, què és la més visible, ens està començar a apropar-nos a sectors que fins ara no es sentien representats per cap força política degut a anys i anys de lluites internes i personalismes exacerbats.
La nova Executiva va proposar-se des d’un moment i així ho hem fet, mantenir contactes periòdics amb les entitats de la població per tal de fer arribar les nostres propostes i conèixer de primera mà els problemes que afronten amb la política de favors i classista del govern que encapçala en Daniel Masagué.
Hem iniciat un procés per trobar-nos amb les entitats i aquestes han sabut valorar la nostra feina. Cada dia més les entitats ja siguin culturals, socials i/o esportives s’acosten a nosaltres per tal de donar-nos a conèixer la seva situació i només entitats sinó també persones que estan patin les politiques de retallades imposades des dels Governs de Madrid i Catalunya i que no troben el recolzament necessari en el nostre Ajuntament. Tots ells  s’adrecen a nosaltres per tal que fem de pont  i poder solucionar els problemes greus que tenim cada cop més exagerats. Però al front ens troben, i ara parlaré d’això, amb un Govern que no escolta, que no parla, que amaga la informació i que menyspreu tot allò que surti no de les seves files.
Tanmateix hem incrementat la nostra presència en les xarxes socials i cada cop som més els que participem de forma activa en els debats, creem informació, generem opinió...

LES PROPOSTES DEL PSC

Darrerament, per part de CiU, se’ns acusa de no tenir alternatives, de fer una política de queixes sense aportar solucions. És fals. I ho ha de saber tota la població. Sí tenim alternatives, sí tenim  propostes. Front la seva política de silencis i fets consumats nosaltres apostem per un enteniment que ens permeti avançar amb el màxim de forces possibles cap un Govern que garanteixi els següents punts:


Retorni les competències al Ple

Realitzar els plens en períodes mensuals

Convocar la Comissió aprovada ara fa 1 any del Reglament Orgànic Municipal i adaptar-lo als nous temps si cal

Revisar els contractes de lloguer :Revisant a la baixa el contracte del nou local de la policia; suspensió del contracte del local de Clarà i supressió del contracte amb la empresa de manteniment del pàrquing i assumir-ho l’ajuntament

Revisar el contracte de la neteja viària

Implantació de les Regidories de barris

Revisió de la política de productivitat

Contractes de persones amb les rendes mes baixes, aturats de llarga durada...

Crear bancs d’ajut per a famílies que no poden pagar aigua i llum

Un Pla d’Actuació Municipal (PAM) a curt, mig i llarg plac consensuat amb la màxima participació de partits, entitats i agents socials

GOVERN I POLÍTIQUES SOCIALS

Per ells les polítiques socials passen per la caritat, no per polítiques de solidaritat i efectives que ajudin a aquells que més ho necessiten. Crear els mecanismes necessaris per pal·liar el patiment de moltes famílies torrenques que es senten abandonades a la seva sort sense que des de la institució municipal se’ls hi ofereixi solucions efectives. Ells és mouen amb pantans perillosos  i cada dia que passa més s’enfonsen. És per això que des del Grup Municipal hem endurit la nostra política, és per això que demanem la dimissió del que considerem màxim responsable d’unes polítiques que porten a Torredembarra cap un problema rere l’altre sense cercar solucions que no signifiquin la compra de voluntats i callar veus.

Aquesta Assemblea ha de servir,  per referendar aquesta política i volem demanar i donar a conèixer a tots els nostres militants i simpatitzants que:

S’han acabat els temps de desunió en el partit. S’han acabat les lluites intestines. S’han acabat els grupets. Des d’aquesta secretaria i des de la CE s’ha fet un esforç integrador i ho seguirem fent. Les portes estan obertes per tots i totes. Estan obertes a aquells que estiguin per treballar per donar idees per debatre no per reafirmar egos personals, no per retornar a un passat recent que va trencar el partit en diferents personalismes. Estem oberts a aquells que vulguin aportar, estem oberts a aquells que colze a colze ajudin al partit a tornar al lloc que li correspon. Què ningú pensi que aquest secretari vol donar lliçons polítiques, que ningú vegi a la CE com un nucli tancat i restringit. Benvinguts dons els que així ho entenguin.

Els PSC de Torredembarra i els reptes de futur

I ja per acabar no vull deixar de fer menció als moments polítics que estem vivint a Catalunya. Son moments difícils per el país i per nosaltres. No acabem de recuperar-nos d’uns resultats negatius que ja estem abocats a una nova campanya electoral. El PSC és un partit catalanista i d’esquerres, som federalistes i creiem amb la necessitat d’avançar conjuntament amb tota la societat cap un nou model de relació amb l’Estat que ens permeti poder decidir el nostre futur com a Nació. I els socialistes ho volem fer convencent a la gent, a tots els partits que composen l’arc parlamentari espanyol i català, adaptant unes lleis i una constitució que facin possible a decidir el nostre futur.  Els socialistes catalans no podem recolzar un trencament unilateral amb l’Estat, hem de convèncer que el model que ens proposa el Sr. Mas no ens porta enlloc, un camí que amaga el seu fracàs amb polítiques de retallades i atacs continuats cap a les classes socials més empobrides dia a dia. La política, companys i companyes,  canvia a una velocitat ferotge, res se sembla d’un mes a l’altre i això ens obliga a estar sempre disposats a debatre a escoltar i assumir allò que el poble ens reclama. Nosaltres som hereus de polítiques que tenen el seu origen en un model federalista i catalanista, a nosaltres ens preocupen més les persones que les banderes, però ho hem de saber explicar i estar ara més que mai units, acceptar les diferencies, acceptar altres opcions per què això ens enfortirà,que ens permetrà avançar cap una societat més justa i una Catalunya més lliure, perquè amics no hi llibertat sinó hi ha justícia social, no hi ha llibertat mentre hi hagin persones que pateixen degut a les polítiques dretanes i exclusivistes.